Dželatović Gradnja | O nama

Tradicija

Građevinska firma Dželetović Gradnja d.o.o. osnovana je 1988. godine u Beogradu, prvobitno kao samostalna građevinska radnja Hercegovina, dok je praćenjem toka tržista, kao i širenjem segmenta poslovanja, promenila svoj naziv u Dželetović Gradnja d.o.o. 2004. godine. Već tri decenije uspešno se razvija u oblasti projektovanja i izgradnje, rekonstrukcije i adaptacije stambenih i poslovnih objekata i uspešno realizuje zahteve svojih klijenata.

Bavimo se

Dželetović Gradnja d.o.o. je porodična firma sa velikim iskustvom, što omogućava fleksibilnost i potpunu prilagodljivost potrebama svojih klijenata. Uz pristupačnu cenu radova pružamo kvalitetan sistem gradnje, pod stručnim nadzorom, poštujući ugovorene rokove.

Bavimo se projektovanjem, izgradnjom i renoviranjem svih vrsta građevinskih objekata. Poslove radimo parcijalno i naplaćujemo po mesečnim situacijama ili u celosti po sistemu ključ u ruke.

Posedujemo licencu za izvođenje svih građevinskih objekata visokogradnje.

Dobijanje ponude

Kontaktirajte nas i dobićete stručan savet i ponudu u skladu sa Vašim potrebama. Rado ćemo saslušati Vaše ideje, i predložiti naše rešenje.

Vaša Dželetović Gradnja